Criminalul Ramonei, mămica din Baia Mare, a fost condamnat la închisoare pe viață. Femeia a fost ucisă în fața fiicei ei

0

Crima din Baia Mare a îngrozit o țară întreagă, în anul 2020. Ramona, o tânără mămică din Baia Mare, a fost pe atunci ucisă cu sânge rece chiar în fața fiicei sale de doar trei ani.

Astăzi, criminalul a primit și pedeapsa finală: închisoare pe viață. Așadar, fostul iubit al Ramonei Gabriela Ile își va petrece tot restul vieții în spatele gratiilor.

Criminalul din Baia Mare și-a ucis fosta iubită cu sânge rece în fața copilului lor. Ramona a mers în locuința bărbatului pentru a o vizita pe cea mică, dar a sfârșit fiind ucisă cu sânge rece de fostul ei partener de viață.Criminalul Ramonei a fost condamnat la închisoare pe viață
Fostul iubit al Ramonei Gabriela Ile, tânăra de 36 de ani din Baia Mare, a fost condamnat la închisoare pe viață. Femeia a fost ucisă chiar în fața fiicei sale de doar trei ani, a sfârşitul lunii iunie a anului trecut, într-un apartament din Baia Mare, acolo unde locuia fostul ei partener de viață.

Femeia a fost ucisă cu sânge rece pe 24 iunie 2020, iar, la câteva zile după crimă, bărbatul a fost arestat pentru omor. În primă instanță, bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă, dar și la plata de daune morale în cuantum de 720.000 de euro către copilă, fostul lui socru și o altă rudă de-a femeii decedate.