Cornel Galeș a fost îmbrăcat pentru înmormântare și urmează să fie adus acasă cu un dric.  Cornel Galeș este pregătit pentru înmormântarea care va avea loc pe 12 decembrie la cimitirul Străulești.

Cornel Galeș a fost îmbrăcat pentru înmormânatare. Detaliul observat în sicriu

Trupul său neînsufleţit va fi repatriat zilele următoare, iar Cornel Galeş va fi îngropat alături de “zânica”. Până la aducerea lui în țară, trupul lui Cornel Galeș a fost depus la o capelă din Spania.

Spynews a oferit informații exclusive despre cum a fost îmbrăcat fostul impresar pentru ultimul său drum în țara natală. Cornel Galeș poartă o cămasă bleu marin cu mai multe elemente decorative şi un pulover pe umeri, de culoare maro.
Mai mult, un detaliu important a atras atenția, bărbatul pare că zâmbeşte, semn că a ajuns deja lângă iubirea vieții lui, Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș a vrut să se sinucidă la câteva luni după moartea Ilenei Ciuculete.

Destinul lui Cornel Galeș a fost strâns legat de cel a refretatei sale soții, Ileana Ciuculete. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de 20 de ani, iar după moartea interpretei, mulți l-au acuzat pe ”văduv” că joacă rolul unui soț îndurerat când el era, de fapt, doar cu gândul la moștenirea artistei.

Ei bine, lucrurile nu au stat chiar așa, dovadă și un mesaj pe care Cornel Galeș l-a postat în iunie 2017, la câteva luni după moartea lui Ciuculete. ”Zânica mea, dacă aș ști că rămân cu tine, mi-aș lua zilele. Zânica mea, am ajuns să fiu iubit numai de străini, frumoasa mea bună, tu auzi ce aud și eu”, a scris Cornel Galeș pe contul lui de socializare.