Controversă la spitalul din Bârlad. Bebeluş “invizibil” pentru medici, dureros pentru mamă

0

martor al unei întâmplări desprisă din domeniul ştiinţifico-fantastic. Andreea Todeilă, în vârstă de 30 de ani, a venit să nască un bebeluş, dar a fost trimisă acasă cu diagnosticul de “sarcină închipuită”.

Spitalul din Bârlad, martor al unei întâmplări desprisă din domeniul ştiinţifico-fantastic. Andreea Todeilă, în vârstă de 30 de ani, a venit să nască un bebeluş, dar a fost trimisă acasă cu diagnosticul de “sarcină închipuită”.

Andreea Todeilă a venit din Germania cu o sarcină cu probleme. Femeia a fost adusă de ambulanţă pe 7 februarie la spitalul din Bârlad, acuzând dureri de naştere. La CPU Bârlad a fost înregistratã Medicul ginecolog de gardă a constatat cã în pântecele femeii nu se află niciun copil.

Femeia însă, susţine că are contracţii, copilul mişcă, se aude cum îi bate inima, dar nu se vede niciun copil la testul imagistic. Plângând, femeia a explicat că mai are un copil, născut în anul 2011 în acelaşi spital, când i s-a pus diagnosticul de chist ovarian.

În timpul operaţiei, medicii nu au găsit un chist, ci o fetiţă de 3,4 kilograme. Andreea Todeilă susţine că situaţia este trasă la indigo, sarcina fiind ascunsă, la fel ca în 2011.

„Am ajuns în ţară, venind din Germania, pe datăade 5 februarie. Acolo am fost la doctor peste tot, cu dureri de spate și mi s-a spus cã sunt însărcinată, dar că am uter septat și copilul nu se vede. Eu le-am spus că am mai avut aceastã problemă la primul copil, în 2011, când am fost la fel, însărcinată și am fost dusã la spital să nasc, iar la control nu s-a vãzut copilul.