”Cine n-are bătrâni, să și-i cumpere”. A luat o bătrânică ”la ocazie”, să o ducă cu mașina în localitatea ei, pentru că nu mai putea merge. Ce i-a povestit bătrâna pe drum a lăsat-o cu gura căscată

Această întâmplare a devenit virală pe Facebook după ce un utilizator român, a postat-o pe contul personal.

”S-a întâmplat să iau de mai multe ori cu mașina o bătrânică pe care o mai întâlnesc la Moreni. E din Costești, un sat vecin, vine împreună cu moșul, el pleacă pe jos, ea caută câte o mașină pentru că nu mai stă foarte bine cu sănătatea, iar o oră de mers pe jos a devenit puțin cam mult pentru puterile ei. El nu rămâne nu neapărat pentru că ar avea ceva împotriva mersului cu mașina, dar se gândește că unul singur găsește mai ușor loc într- o mașină de ocazie decât doi. Așa că pleacă înainte.

De obicei, bătrâna îmi mai povestește de nepoți, despre starea ei de sănatate, sfertul de oră de mers pe drumul prost de țară trece repede și o las invariabil în centru, în fața farmaciei. E mititică, drăguță, îmi place de ea pentru că are ceva din pacea, deschiderea, umorul și afecțiunea necondiționată a tuturor bunicilor de pe fața pământului. Nu că le-aș fi cunoscut pe toate, dar pot să spun că am avut de-a face, în drumurile mele, cu un eșantion pe care îmi permit să-l consider drept reprezentativ.