Cine este studenta găsită moartă, împreună cu iubitul ei, în vila din Iași. Ioana Vanesa Burlacu a fost înjunghiată şi incendiată / FOTO

Noi detalii de-a dreptul terifiante ies la iveală în cazul tragediei de la vila din Iași, unde doi

studenți au fost găsiți fără suflare. Una dintre victimele ucise în vila din Moara de Vânt este o tânără studentă în vârstă de 23 de ani, pe nume Ioana Vanesa Burlacu.

Cealaltă victimă este iubitul ei, de origine marocană.

Trupul neînsuflețit al fetei, dar și al iubitului ei de origine marocană, în vârstă de 25 de ani, ambii fiind sudenți la Medicină, au fost găsite în vila din Moara de Vânt, de lângă cartierul Roua Residence, acolo unde locuiau.

Cine este studenta găsită moartă, împreună cu iubitul ei, în vila din Iași
Potrivit BZI.ro, tânăra a fost înjunghiată şi incendiată. Ioana Vanesa Burlacu avea 23 de ani și locuia în vila respectivă alături de iubitul ei, în vârstă de 25 de ani, de origine marocană. Amândoi erau studenţi la UMF Iaşi.

Tânăra în vârstă de 23 de ani găsită moartă în vilă s-a născut în comuna Miroslava și ulterior a absolvit Liceul Teoretic „Miron Costin” din Iaşi. Și-a continuat studiile, fiind admisă la facultatea de Medicină, unde coleg îi era chiar iubitul ei, care a sfârșit în același mod.

Cei doi erau studenți la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T.Popa”, din Iaşi. Chiar rudele și apropiații iubitului fetei, care a fost găsit și el mort, au fost cele care au dat alarma, în condițiile în care nu au mai putut să ia legătura cu el și s-au îngrijorat.