Cine este polițista din Pașcani cercetată disciplinar de IPJ Iași. A răbufnit pe Facebook: „Colcăiţi de haimanale / Şi corupți cu epoleți”. GALERIE FOTO

0

O polițistă din Pașcani, județul Iași, susține că în meseria pe care o are nu ai voie să vorbești. Promptitudinea polițiștilor după ce a criticat instituția a fost destul de marte în cazul femeii din Pașcani, pe când la Alexandra și Luiza s-a acționat greoi, ineficient, insuficient. Andrada Voicu  a scris pe pagina personală de Facebook că este cercetată disciplinar după ce a adus câteva critici la adresa poliției.

Polițista din Pașcani, cercetată disciplinar pentru o poezie

„Sistemul din care fac parte, al cărui principiu este transparența, secretizează absolut tot și îți pune pumnul în gură în momentul în care vrei să vorbești. Din păcate, din cauza faptului că am scris niște adevăruri și am emis o opinie pe pagina mea de Facebook, conducerea IPJ Iași a hotărât să mă cerceteze disciplinar. Că merit! Că sunt o nenorocită care a adus atingere imaginii instituției. Pentru că am scris niște adevăruri”, a scris tânăra polițistă pe rețeaua de socializare, scrie digi24.ro.

Andrada spune că are dreptul să spună ce gândește și nu va tăcea oricât de mult ar fi taxată chiar de superiorii ei pentru asta. „De-aia am depus un jurământ față de țara mea. Fiindcă nu vreau s-o nenorocească niște incompetenți cărora le stă gândul doar la funcții și scaune. Din cauza asta, voi continua să-mi caut dreptatea. Iar de va fi să plec din acest sistem, măcar voi pleca cu capul sus. Nu voi ieși pe ușa din dos și cu șutul îndesat în fund, ca alții”, mai spune Andrada.