CELEBRUL IMPRESAR AL MANELIȘTILOR, UCIS DE COVID-19

0

Paul Iova, cel supranumit “Regele maneliștilor”, s-a stins din viață. Bărbatul era infectat cu noul coronavirus și a pierdut lupta cu boala. Anunțul a fost făcut de fiica sa, Kristiana Rustem, pe rețelele de socializare.

Ion Petrișor s-a infectat cu noul coronavirus în închisoare. ”Regele maneliștilor” se afla într-o situație grea, după ce a fost condamnat la 11 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârşirea a numeroase infracţiuni, printre care şantaj, înşelăciune şi tâlhărie calificată.

Ion Petrișor a pierdut lupta cu boala, în ciuda eforturilor depuse de medici. Anunțul trist a fost făcut de fiica sa, Kristiana Rustem, care a publicat un mesaj dureros pe rețelele de socializare și nu-și poate reveni din șoc.”De ce așa repede, tăticul meu? Dumnezeu să te ierte! Al treilea caz de Covid în mai puțin de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat”, a scris Kristiana Rustem pe contul său de Facebook. Printre cei care și-au exprimat regretul, la aflarea veștii, se numără și Liviu Puștiu.Ion Petrișor s-a infectat cu noul coronavirus în închisoare. ”Regele maneliștilor” se afla într-o situație grea, după ce a fost condamnat la 11 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârşirea a numeroase infracţiuni, printre care şantaj, înşelăciune şi tâlhărie calificată.