Ce spunea Benone Sinulescu despre moarte: „Vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri, nu mi-ar părea rău”

Ce spunea Benone Sinulescu despre moarte. Cântăreţul de muzică populară a lăsat numai lacrimi şi suspine, după ce s-a stins din viaţă joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani.

Chiar în urmă cu un an, făcea mărturisiri despre părăsirea acestei lumi.

Ce spunea Benone Sinulescu despre moarte. Unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi cântăreţi de folclor s-a retras din viaţa publică, într-un sat din județul Arad. Acolo a vrut să se adăpostească după ce a apărut pandemia de coronavirus şi să se ocupe de agricultură.

Nea Benny, cum este alintat de apropiați, spunea că îi era frică de coronavirus și că ieşea din casă doar ca să muncească pământul.

„Suntem departe de focar, cam la 60 de kilometri de Arad. Îmi e frică să stau acolo, deci în casa aia nu avem ce căuta deocamdată. Am ce face în timpul liber, nu mă plâng. Cu sănătatea stau bine… Fac agricultură de plăcere, am o grădină mare, până în pădure… Un hectar și jumătate, cam așa. Am făcut multe lucruri, am tot felul de răsaduri. Aștept să treacă timpul, mai departe de pădurea din Bârzava nu ieșim…”, spunea Benone Sinulescu, potrivit Fanatik.ro.

Gina Pistol a recunoscut. Partenera lui Smiley a fost înșelată cu una dintre cele mai bune prietene:

 

Ce spunea Benone Sinulescu despre moarte
Cântărețul mai spunea că nu are ce să regrete și că dacă ar muri, ar fi foarte fericit. „Știți, am fost singur la părinți. Am crescut singur. Fratele meu a murit de mic. Eu am zis că nu mă dau la o parte nici de-al dracului! Chiar mă amuză că am văzut pe niște burtiere la televizor că am murit de vreo șase ori. Oamenii ăștia sunt atât de tâmpiți.

Deci am murit de vreo șase ori în presă. Vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”, mai spunea artistul, în urmă cu un an.

Cum s-a Benone Sinulescu cu prenumele lui
Născut în munții Buzăului, dintr-un tată care a cântat la strană, Benone Sinulescu a povestit la un moment dat și ce bătăi a luat de la părinții lui, și cum a primit un nume neobișnuit de botez.