Ce spune directorul Spitalului de Urgență Reșița despre moartea subită a lui Petrică Mâțu Stoian: ”A decedat în urma unui șoc septic”

Vestea că Petrică Mâțu Stoian a decedat a venit ca un trăsnet pentru întreaga țară, căci de-a lungul carierei sale artistice, interpretul de muzică populară s-a făcut extrem de plăcut în rândul românilor.

Însă acum venim cu detalii despre moartea subită a vedetei chiar de la directorul Spitalului de Urgență Reșița, acolo unde colegul de scenă al Niculei Stoican și-a găsit sfârșitul.

De câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se afla sub trataemtn post COVID-19, însă în această dimineață, de la clinica privată din Caraș-Severin unde era internat a ajuns de urgență la spitalul din Reșița, în șoc septic.Petrică Mâțu Stoian a murit în urma unui șoc septic
Fiindcă starea sa de sănătate se degradase foarte mult, din cauza unei supradoze de anticoagulant, tratament pe care îl folosea în recuperare post Covid-19, medicii din Reșița

l-au internat direct pe Secția de Terapie Intensivă acolo unde a fost intubat, căci organele sale erau foarte afectate și cedau rând pe rând.

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat. Este post-COVID.