CE ȘOC A AVUT O FEMEIE DIN IAȘI DUPĂ CE I-A DAT 50 DE LEI UNUI CERȘETOR: „NU ÎȚI AMINTEȘTI DE MINE. NOI DOI AM…”

O femeie din Iași a avut un adevărat șoc după ce a fost abordată de un cerșetor care i-a cerut 20 de lei.

Emoționată de drama bărbatului, femeia i-a dat o hârtie de 50 de lei, iar ceea ce a urmat a determinat-o să posteze un mesaj tulburător pe pagina de socializare.

Povestea de viață a fost înfățișată internauților pe pagina de Facebook a grupului

”Ești din Iași dacă…” și a indus foarte multe comentarii în care vizitatorii paginii și-au spus părerea în legătură cu drama prin care a trecut, de-a lungul timpului, respectivul cerșetor.

Totodată, respectivul mesaj postat în mediul online a devenit și un prilej de reflecție pentru mulți dintre vizitatorii paginii.

”Ieri s-a apropiat de mine un bețiv, murdar și cu un aspect neîngrijit, fără pantofi și cu cămașa ruptă, mi-a cerut 20 de lei, i-am dat o hârtie de 50 lei, mi-a spus:

„Multumesc frumos, șefa! Dumnezeu să te răsplătească „.

Am exclamat – Ai grijă de tine! Nu își lua ochii de la mine, dintr-o dată fața lui s-a luminat de bucurie. Mi-a spus:

Nu-ţi aminteşti de mine? Am fost împreună în școala generală și la liceu, sunt Bogdan, îmi spuneau căposul, pentru că eram bun la încasat bobârnace!

M-am uitat bine la el… O, Doamne! Bogdan!, desigur că îmi amintesc, odată ne-am bătut și ai câștigat, dar altă dată m-ai apărat de un tip care urma să mă lovească! Ce s-a întâmplat cu tine? Trist, mi-a spus: mi s-au întâmplat de toate! Am intrat într-o gașcă, acolo alcool, țigări, femei, am lăsat borțoase trei, am furat, am bătut oameni, am fost în închisoare de 7 ori, copiii mei sunt un dezastru, nu mă vor, m-am gândit să mă sinucid de 2 ori şi acum cerșesc, ca să mănânc şi să beau… doar asta mi s-a întâmplat!”, a scris femeia.