Ce s-a întâmplat cu vila Denisei Răducu, la 4 ani de la moartea ei. Cine a moștenit totul

Denisa Răducă a murit din cauza unei boli nemiloase, cancer de ficat. Înainte de a înceta din viață, cântăreața de manele începuse lucrările la o vilă, căreia apucase doar să îi ridice pereții exteriori.

Acum, după trei ani de zile, tatăl artistei a dezvăluit că lucrările sunt gata. De asemenea, a dezvăluit și cine va urma să se mute în casa Denisei Răducu.

Denisa Răducu, înainte de a fi răpusă de cancerul de ficat, dorea să își ridice casa visurilor ei în comuna Ştefăneşti, jud. Vâlcea. Din nefericire, aceasta a apucat doar să ridice pereții exteriori.

După moartea artistei de acum aproape patru ani, apartamentul, dar și casa, i-au rămas moștenire surorii acesteia, Adelina. Emilian Răducu, tatăl răposatei cântărețe de manele, a declarat că lucrările la casă sunt gata și că totul arată exact așa cum și-a dorit Denisa Răducu.Cine se va muta în casa Denisei Răducu
De asemenea, acesta a afirmat că sora Denisei a investit în casă și că aceasta urmează să se mute în respectiva locuință, la vară, împreună cu familia ei.

„Lucrările la casă sunt pe ultima sută de metri. Exteriorul este gata, curentul este tras, dar și apa. Toate utilitățile sunt puse la punct.Locuința are șase camere, este modernizată, avem baie, avem de toate, așa cum a vrut fata mea,

Denisa, să arate. Fata cea mare, din Spania, și cumnatul au investit în casă. Ei vor sta pe viitor acolo.