CE S-A ÎNTÂMPLAT ASEARĂ LA ȘTIRILE PRO TV, DUPĂ BĂTAIA ÎNCASATĂ ÎN MAMAIA DE „GINERELE” ANDREEI ESCA

Bătaia în care au fost implicați, duminică dimineața, Mario Fresh și Jador este unul dintre cele mai „fierbinți” subiecte ale momentului și numeroase publicații au prezentat-o.

Pe lângă cei doi artiști, la incidentul violent a asistat și Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

De altfel, tânăra a fost îngrozită de bătaia pe care a încasat-o iubitul său și, potrivit surselor noastre, țipetele sale i-au făcut pe agresori să plece la un moment dat.

Cum a abordat Esca subiectul în jurnalul de știri
În acest context, mulți au fost curioși să vadă cum va trata Esca subiectul în jurnalul de știri pe care îl prezintă de peste două decenii.

Deși cei de la Știrile Pro TV nu ocolesc în general subiecte de acest gen, se pare că Esca a avut un cuvânt greu de spus și, cel mai probabil, a refuzat să prezinte o știre legată de bătaia în care a fost implicat „ginerele” ei, Mario Fresh.

Între timp, anchetatorii de la Constanța au decis reaudierea martorilor, dar și a victimelor. Zilele următoare, Jador, Mario Fresh, Alexia Eram și restul celor care au asistat sau au fost implicați în vreun fel în scandalul de pe litoral vor da, din nou, explicații în fața oamenilor legii.

Conform unor surse judiciare, anchetatorii ar fi luat în considerare că Mario Fresh și Jador ar fi ascuns anumite lucruri care ar duce la identificarea agresorilor, dar și a anumitor circumstanțe ce au dus la escaladarea conflictului dintre cele două părți. La scurt timp după incident, au apărut mai multe informații potrivit cărora Jador s-ar cunoaște destul de bine cu cei care l-au agresat, în parcare, pe litoral.