Ce relație este, de fapt, între Andra și Andreea Bălan. Deși s-a spus că sunt rivale, jurata de la Te cunosc de undeva a spus adevărul

0

vezi zi de zi pe rețelele de socializare sau pe micile ecrane și cu siguranță le fredonezi piesele, însă puțini sunt cei care știu ce relație este, de fapt, între Andra și Andreea Bălan.

Deși s-a spus că sunt rivale, jurata de la Te cunosc de undeva a dezvăluit că ea și colega sa de breaslă sunt prietene de mai bine de 20 de ani. În secțiunea de comentarii, fanii le-au copleșit cu mesaje de laudă.

Andra și Andreea Bălan se claseză în topul celor mai bune voci din România. Două artiste frumoase, dar mai ales, cu un succes colosal, puțini sunt cei care știu ce relație le leagă, de fapt, pe celebrele cântărețe.

Ei bine, chiar jurata de la Te cunosc de undeva, de pe Antena 1, le-a dezvăluit celor din mediul online că între ea și Andra este o relație de prietenie de mai bine de 20 de ani.

Între Andra și Andreea Bălan este o relație de prietenie, deși s-a spus că sunt rivale
În dreptul unei fotografii postată pe contul său de Instagram alături de Andra, fiica sa, Eva, dar și micuțele Ella și Maya, Andreea Bălan a recunoscut că Andra înseamnă foarte mult pentru ea și și-a amintit cu

drag momentele în care dormeau împreună în turnee. Anii au trecut, iar cele două au devenit mămici, dar mai ales, femei în adevăratul sens al cuvântului, în comparație cu copilele de acum mai bine de două decenii.

”O poza cat o mie de cuvinte ✨ Andra inseamna foarte mult pentru mine, deoarece ne stim de peste 20 de ani de cand dormeam in turnee impreuna si iata-ne astazi cu copii🤗❤️🥳 Ma bucur mult de fiecare data cand o revad🎤👏🏻”, a scris Andreea Bălan pe contul său de Instagram.