Ce i-au cântat colegii de breaslă Anamariei Pop, la înmormântarea artistei. Rudele și apropiații sunt sfâșiați de durere. VIDEO

0

Zi tristă pentru toți cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Anamaria Pop! Astăzi, artista de muzică populară a fost înmormântată, în satul natal din Maramureș.

La inițiativa fratelui Anamariei Pop, mai mulți artiști au venit cu instrumentele la înmormântare și au cântat cântece de jale, în memoria cântăreței de muzică populară. Sute de oameni, între care rude, colegi și prieteni, au condus-o astăzi pe ultimul drum pe Anamaria Pop, care s-a stins din viață într-un grav accident de mașină, la doar 37 de ani. „Vă rog pe voi, colegii noștri de cântec, să vă aduceți cu voi instrumentele, să o petrecem pe sora mea cum se cuvine pe ultimul ei drum”, a scris Flaviu Costin pe Facebook.

Anamaria Pop a murit la doar câteva zile după ce a împlinit 36 de ani

În urmă cu doar câteva zile, Anamaria Pop împlinise 36 de ani. Toți cei dragi i-au fost aproape, iar artista a petrecut clipe deosebite alături de familie și de prieteni.

Anamaria Pop era văduvă și avea acasă doi copii
Artista a lăsat în urmă o familie îndurerată și doi băieței care vor crește fără părinți. Anamaria Pop era văduvă. De asemenea, în timpul liber, îndrăgita cântăreață de muzică populară era voluntar al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Maramureş.