Ce făcea mama gemenilor din Ploiești pe live-ul de pe Facebook! Avem filmarea terifiantă cu femeia, în timp ce copiii erau morți pe stradă

0

În timp ce copiii săi se aflau morți pe stradă, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, mama acestora se afla în dormitor și era live pe Facebook. Ce făcea femeia când gemenii săi zăceau fără suflare, iar mai multe echipaje interveneau de urgență. Avem filmarea terifiantă cu femeia.

Ieri seară s-a dat alarma pe o stradă din Ploiești, asta după ce doi copii, gemeni, au căzut de la etajul 10 al unui bloc de locuințe, acolo unde stăteau împreună cu mama lor și frații lor mai mari.

Cei mici se aflau în dormitor, iar într-un moment de neatenție cât nu au fost supravegheați, aceștia au mers pe pervazul geamului și au căzut în gol pe stradă, fără a mai exista vreo șansă de supraviețuire.Ce făcea mama gemenilor în timp ce copiii ei erau morți pe stradă
În tot acest timp mama micuților se afla într-o altă cameră și nu bănuia tragedia ce avea loc chiar în acele momente, asta deoarece femeia era live pe Facebook și dorea să le arate prietenilor săi cum își petrece timpul liber în compania celuilalt copil pe care îl are.Aceasta privea în ecranul telefonului, fuma dintr-o țigară, iar pe fundal manelele se auzeau la maxim. La un moment copilul său se apropie de ea, însă ea îl respinge brusc și îi spune că o doare capul. Pe fundal se auzeau sirene ale ambulanțelor care se aflau în zonă chiar pentru copiii ei.