Ce a găsit Natalia Beuran în autoturismul soțului decedat, după șase săptămâni de la tragedie: ”Ei au avut dreptul la mașina lui Mihai”

0

După șase săptămâni de la tragedia în care Mihai Beuran și-a pierdut viața, soția acestuia deschide pentru prima

dată mașina, în speranța unor indicii care să

o lămurească. Iată ce a găsit Natalia Beuran în autoturismul tatălui fetiței sale și de ce spune că nu înțelege acțiunea oamenilor legii.Natalia Beuran nu își găsește liniștea de când soțul ei a plecat de acasă, pe fugă, pentru trei ore, și, din păcate,

nu s-a mai întors niciodată. Mihai și-a găsit sfârșitul pe șase iunie în apele Jiului, dar ea abia acum a avut curajul să dea ochi cu realitatea.

Văduva, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, acolo unde-și caută dreptate căci, spune ea, lucrurile întâmplate și auzite din ziua

fatidică nu se leagă, a deschis pentru prima dată mașina soțului, cea cu care a și plecat de acasă.

Lucrurile găsite de Natalia Beuran în mașina soțului decedat Femeia spune că nu s-a atins de autoturism în speranța că oamenii legii vor ancheta totul în cel mai mic detaliu,doar că, spre dezamăgirea și neînțelegerea ei, ceilalți trei bărbați aflați pe barcă au avut acces la mașină înainte ei și, totodată, fără știrea sa.Acum tânăra mamă a găsit într-un sac perechea de pantaloni în care știe că a plecat soțul de acasă, cei albaștri, tricoul și adidașii.