Cătălin Scărlătescu, mesaj emoționant pentru Narcisa Birjaru, după ce a câștigat Chefi la cuțite: „Te-ai născut să gătești!”

0

Cătălin Scărlătescu este cel mai mândru mentor în această seară. Narcisa Birjaru, finalista lui, a câștigat sezonul 9 Chefi la cuțite, lucru ce le-au adus amândurora o bucurie imensă în suflet.

La scurt timp după dezvăluirea verdictului la televizor, celebrul jurat i-a adresat tinerei un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pin care i-a spus că s-a născut să gătească!

Telespectatorii Chefi la cuțite au trăit emoții intense astăzi odată cu finala Chefi la cuțite, fiind ținuți în suspans până ce s-a aflat câștigătorul, și anume Narcisa Birjaru. Pentru a demonstra public cât este de mândru de concurenta lui și de evoluția sa, Cătălin Scărlătescu i-a adresat un mesaj din suflet în mediul online, prin care i-a emoționat pe internauți.

Cătălin Scărlătescu i-a transmis un mesaj emoționant Narcisei Birjaru, după ce a câștigat Chefi la cuțite
Așadar, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că este mândru că pentru prima dată în istoria competiției Chefi la cuțite o femeie a câștiga trofeul. Juratul a susținut că în ea a simțit cea mai mare luptă și că e în stare de orice pentru a învăța mai multe în ceea ce privește gastronomia.

Totodată, celebrul bucătar a spus despre ea că este un om extrem de muncitor și că este născută să gătească.