Boala de care suferă o actriță celebră. Și-a făcut curaj și a apărut așa în fața tuturor

O actriță celebră suferă de mai mulți ani de o boală cu care multă lume se confruntă.

Deși a mărturisit în urmă cu ceva timp prin ce trece, abia acum a avut curajul să arate tuturor amprentele bolii asupra aspectului ei fizic.

Jada Pinkett-Smith, dezvăluire cutremurătoare

Actrița în vârstă de 50 de ani s-a împăcat cu ideea că suferă de alopecie și că procesul de cădere a părului este ireversibil. Jada Pinkett-Smith a făcut o filmare în care le-a arătat fanilor cum arată scalpul ei, evidențiind o linie pe care părul nu mai crește absolut deloc.

Ea a ținut neapărat să arate tuturor aceste imagini pentru ca oamenii să nu creadă că a suferit o operație pe creier, fapt care nu este adevărat.

Cu toţii ştiţi că mă lupt cu alopecia şi, dintr-o dată, într-o bună zi, apare linia asta aici, priviţi-o… Asta va fi pentru mine ceva mai dificil de ascuns. Aşa că m-am gândit să vă arăt şi vouă, ca să nu aveţi întrebări, a declarat Jada Pinkett-Smith.

Actrița a dezvăluit că nu îi rămâne altceva de făcut decât să râdă și să găsească o soluție pentru a acoperi acea linie pe care nu mai crește niciun fir de păr. Ea s-a gândit să lipească niște ștrasuri în formă de coroană pentru a salva cumva situația.

Boala de care suferă o actriță celebră. Și-a făcut curaj și a apărut așa în fața tuturor

Ce este alopecia, boala de care suferă actrița Jada Pinkett-Smith
Alopecia, căderea părului sau calviția este o afecțiune dermatologică a foliculilor piloși. Ea este întâlnită atât la femei, cât și la bărbați și poate fi asociată cu existența anumitor factori ereditari, cu modificările hormonale specifice vârstei, sau altor condiții fiziologice sau medicale, cu prezenta unor boli sau cu unele tratamente.

Actrița Jada Pinkett Smith a aflat în 2018 că suferă de această boală.

Eram la duş într-o zi şi m-am trezit cu smocuri de păr în mâini. M-am gândit: Dumnezeule, chelesc?!, a a spus actrița într-un interviu.

La recomandarea fiicei sale, actrița a decis să vorbească deschis despre boala cu care se confruntă și astfel să le dea încredere celor care suferă de alopecie, să-și păstreze pozitivismul chiar și atunci când nu mai pot ascunde această problemă.