Bianca Sârbu (42 de ani) a primit vești cutremurătoare. I-a recidivat cancerul și a fost operată chiar de ziua ei de naștere.

0

Cu toate acestea, artista își păstrează zâmbetul pe buze și e fericită că s-a vindecat. Actriţă și cântăreață la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” a stat departe lumina reflectoarelor, în ultima perioadă, dar a avut un motiv foarte bine întemeiat. Ea s-a luptat cu un diagnostic pe care spera să nu-l mai audă niciodată.: i-a recidivat cancerul de piele.

Bianca a povestit că problemele ei au început când avea, de fapt, doar 26 de ani, și i-a apărut pentru prima dată o pată pe nas. A mers la doctor, un bun prieten, medicul Irinel Nedelcu, care i-a spus că are carcinom bazocelular. Prima dată a fost operată de cancer în urmă cu cinci ani, când a făcut două intervenții. Boala i-a recidivat acum, însă, cu ajutorul unor medici foarte pricepuți vedeta a scăpat cu bine și peste această cumpănă.

„Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva, m-am dat eu cu o cremă și am zis că nu mă mai duc la doctor pentru că nu mai voiam eu să mă duc. M-am gândit că poate se închide (…)Și m-am dus la o prietenă să-mi ofere niște creme, era soția domnului doctor Irinel Nedelcu, cel de acum 20 de ani (…) .