Bătrânica care a făcut senzație la protest. Ce nemulțumiri are la cei 72 de ani

0

O bătrână de 72 de ani a ieșit la protest. Femeia și-a strigat nemulțumirile în cadrul manifestațiilor împotriva restricțiilor Sars-Cov-2 impuse de către autorități.Imaginile cu o bătrână fluturând steagul României la protest au făcut furori în mediul online. Românca, în vârstă de 72 de ani, a ieșit la protestul organizat împotriva măsurilor restrictive luate de către Guvern: „Jos dictatura polticienilor!”. Femeia îmbrăcată foarte bine, pentru a se feri de frig, a fluturat steagul României alături de protestatari.De asemenea, în altă zi a luat după ea și o icoană cu Mântuitorul Iisus Hristos pe care a ținut-o pe cap.În Capitală a avut loc a cincea zi de proteste împotriva restricțiilor COVID-19
În București, protestatarii au ieșit la manifestații pentru a cincea oară consecutiv. Cu toții au ieșit în marș pe străzile Capitalei. Ei au strigat: „Vrem libertate! Vrem dreptate!”. Manifestanții au avut după ei și o boxă din care răsuna melodia „Imnul Golanilor”.

Citeste si: Proteste violente în stradă. Un tânăr a fost grav rănit

În orașul Constanța protestul a luat sfârșit la ora 20:00.
Oamenii au anunțat că revin și sâmbătă pentru a face „unul dintre cele mai mari proteste din oraș”.Proteste împotriva restricțiilor impuse de pandemia CORONAVIRUS au avut loc în mai multe orașe din țară.