Bănel Nicoliță, viață grea după divorț! Fostul mare fotbalist este îngropat în datorii

Cunoscutul fotbalist Bănel Nicoliță pare să aibă numai necazuri după divorț, el despărțindu-se de Cristina după o căsnicie de 6 ani.

Cu toate că fostul stelist și soția sa au divorțat la începutul anului trecut, ruptura dintre ei se produsese prin 2018.

Mai mult, se pare că Bănel Nicoliță ar avea mari probleme financiare, acesta fiind plecat din țară în prezent.

Bănel Nicoliță este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români, acesta făcând carieră la FC Steaua București. Acesta îl secondează pe Marius Lăcătuș într-un clasament al numărului de meciuri jucate în competițiile europene. Însă odată cu sfârșitul carierei fotbalistice, Bănel Nicoliță a început să aibă probleme financiare, ba chiar, mai mult, acesta s-a și despărțit de soția sa Cristina.

Ce spune Bănel Nicoliță despre divorț
Cu toate că își întemeiase o familie frumoasă, iar soția lui, Cristina, îi dăruise doi copii, Bănel a pus capăt unui mariaj de șase ani. Vina pentru divorț, după cum recunoaște fostul fotbalist, îi aparține în totalitate, deoarece a pus activitatea profesională mai presus de familie. Cum acesta iubește foarte mult fotbalul, a sfârșit prin a se îndepărta tot mai mult de soție.

„Divorțul a avut loc din cauza mea. Mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Făurei, am venit aici. Fosta soție nu a fost de acord. Am investit și bani, sentimente, mai multe chestii. Atunci a trebuit să renunț puțin la familie, să stau mai mult aici, la Făurei, să vin la antrenamente. Asta a fost problema, motivul divorțului. Mi-a spus că dacă plec la Făurei, divorțăm. Eu am zis «OK»”, a dezvăluit Bănel Nicoliță.