Atunci când aveți o dorință pe care vreți să o împliniți rostiți Rugăciunea celor 3 bucurii

0

Ori de câte ori simțiți că ceva nu merge în viața dumneavoastră sau aveți o dorință mare pe care vreți să o împliniți, citiți rugăciunea către Maica Domnului a celor 3 bucurii. Se spune că această rugăciune face adevărate minuni dacă e citită cu multă credință.

Pentru ca rugăciunea să aibă efect, se citește de trei ori!
“La cine să plâng, Stăpână? La cine să alerg în durerea mea, dacă nu la tine, Împărăteasa cerească. Cine va primi plânsul meu și oftarea mea dacă nu tu, prea curată, nădejdea creștinilor și scăparea pentru noi păcătoșii? Cine dacă nu tu, ne vei apăra mai bine în nevoi? Ascultă oftarea mea și apleacă urechea Ta la rugăciunea mea! Stăpână, Maica Domnezeului meu, nu mă trece cu vederea pe mine, care cer ajutorul tău și nu mă respinge pe mine, păcătosul (a), luminează-mi mintea și mă învață împărăteasă cerească. Nu mă lepada, stăpână, pe mine, robul (a) tău (a) pentru nemulțumirea mea.

Fiu pentru mine maică protectoare! Mă încredințez acoperământului tău milostiv, dacă o să vrei să mă ajuți, du-mă pe mine păcătosul (a) la o viață liniștită și fără de necazuri, ca să plâng necazurile mele. Vai mie! La cine să alerg eu păcătosul (a), dacă nu la tine, la care toți păcătoșii caută nădejdea și scăparea, apelând la mila Ta cea nespusă și darurile tale! Ce cuvânt pentru păcatul meu voi putea spune la slava ta, cea prea mare!

O, Stăpână, Împărătească Cerească tu îmi ești Maica și nădejdea, tu îmi ești imi esti speranța și scăparea mea, acoperământul, apaăarea și ajutorul meu. Împărăteasca mea cea bună și grabnic ajutătoare, acoperă-mă cu rugăciunea ta pe mine care am călcat poruncile fiului și Dumnezeului tău. Acoperă-mă de dușmanii văzuți și nevăzuți, îmblânzește inimile oamenilor răi care se ridică asupra mea. O, Maica Domnului și făcătorului meu!

Tu ești rădăcina Fecioriei și floarea care nu se veștejește a curățeniei. O, născătoare de Dumnezeu, ajută-mă pe mine care sunt stăpânit (a) de patimile trupești și de durerile inimii. Numai de la tine și împreună cu tine, a fiului tău, a Dumnezeului nostru voi avea apărare și prin apărarea ta cea prea mare voi fi ajutat (a) și voi scăpa de orice nenorocire și necazuri, cu rugăciunile tale cele mai puternice prea curate, fără de păcat și prea slăvită Maică, Maica lui Dumnezeu.

Bucură-te cea plină de dar! Bucură-te cea îmbucurată! Bucură-te prea blagoslovită! Domnul este cu tine!”.