Are doar 40 de ani, dar a născut până acum 21 de copii. Povestea familiei ei a șocat o lume întreagă. Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a lăsat-o gravidă când avea doar 13 ani

O femeie de 43 de ani se poate lăuda cu un record pe care nu toată lumea l-ar numi o performanță. Femeia are cea mai

numeroasă familie din Marea Britanie, primul copil venind pe lume când aceasta avea numai 13 ani.

O femeie de 43 de ani se poate lăuda cu un record pe care nu toată lumea l-ar numi o performanță. Femeia are cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, primul copil venind pe lume când aceasta avea numai 13 ani.Sue Radford a șocat o lume întreagă atunci când a apărut în platoul unei emisiuni, împreună cu cei 20 de copii ai ei.

Și nu a fost o simplă apariție. Imediat după emisiune, femeia a intrat într-un travaliu de numai 12 minute și a adus pe lume cel de-al 21-lea copil al ei.

Însă, mulți privitori au fost și mai șocați de dezvăluirea femeii, care a recunoscut că a rămas gravidă la 13 ani, pe vremea când actualul soț avea 18 ani.„Sunt copii minunați, dar nu pot să nu mă simt puțin ciudat în legătură cu faptul că el a lăsat o fată de 13 ani gravidă, când avea 18 ani /

Nu pot să trec peste faptul că cineva de 18 ani a lăsat gravidă o fată de 13! Adică, asta e o infracțiune!”, au notat câțiva internauți.