Anuntul făcut de Andreea Esca după 20 de ani de căsătorie . Nu mai port verghetă !!! Divort

0

Frumoasa prezentatoare TV Andreea Esca se află și ea în autoizolare, iar stând acasă, evident că face și mai multă treabă!

Însă, așa cum a spus și omul de televiziune, Andreea Esca nu mai poartă inele în această

perioadă, iar internauții s-au tot întrebat care este motiul care a determinat-o să ia această decizie, potrivit Cancan.

Aflându-ne în contextul pandemiei de coronavirus, oamenii s-au izolat acasă, pentru a nu se expune riscului infectării și pentru a se proteja de orice pericol.

Fiind acasă, prezentatoarea TV a deschis cutiuța cu amintiri și a mai căutat prin lucrurile pe

care le are în casă. Ea a decis să nu mai poarte nici verigheta, nici inelul de logodnă din motive care țin de igienă.

„Nu port nici un inel în această perioadă, dar făcând ordine prin casă am dat peste inelul de la voi, Claudia Panturoiu, Magda Mușat, și m-am gândit că ar merge perfect pentru

campania noastră. Mi-e dor de noi”, a fost mesajul ce a însoțit fotografia din mediul virtual.

Dezvăluirea momentului despre starea lui Alexandre Eram. Ce a anunțat un prieten de familie al Andreei Esca

În spațiul public a apărut de câteva zile informația, dar neconfirmată din surse oficiale, cum că Andreea Esca și soțul, Alexandre Eram, ar avea probleme de sănătate.

Dezvăluirea momentului despre starea lui Alexandre Eram
Recent, postul de televiziune PRo TV, postul la care lucrează și Andreea Esca, a anunțat public că mai mulți angajați ai trustului au fost infectați cu coronavirus.

Înainte să se afle această informație, Andreea Esca vorbea despre cât de grea este această situație. ”Anul acesta este foarte complicat, e chiar greu. Oamenii sunt animale sociale. Suntem mult mai atenţi acum. Da, ne-am gândit dacă să venim la mare.

Facem tot ce este omeneşte posibil ca să fie bine. Acest an este o mare schimbare. Nu cred că vom pleca în această vară în străinătate”, declara Andreea Esca în urmă cu zece zile, chiar înainte să participe la un party pe litoral, la care nu s-a respectat nicio regulă privind distanțarea socială.

De altfel, un prieten foarte apropiat al cuplului Esca-Eram, afaceristul Eduard Mircea Uzunov, a reacționat pe Facebook, postând mai multe fotografii realizate de către soțul știristei, în dreptul cărora a scris: ”Sănătate, prietene! Un fotograf de excepție, Alexandre Eram”, semn că problemele de sănătate ale lui Alexandre Eram sunt serioase, notează WoWbiz.ro.

Fiica Andreei Esca, de urgență la doctor
În pline zvonuri, cum că Andreea Esca ar fi infectată cu noul coronavirus, fiica acesteia, Alexia Eram, a fost surprinsă zilele acestea de paparazzi, făcând o vizită la medic. Ea nu a fost singură, ci însoțită de iubitul ei, pe nume Mario Fresh. Cei doi, echipați corespunzător din punct de vedere al protecției, cu măștile de rigoare, s-au dus la o clinică de analize. Cadrele medicale din respectiva clinică, care erau, de asemenea, echipate cu combinezoane și mănuși, i-au primit cum se cuvine, după care au trecut la treabă.