Anunţ bombă pentru români! Când cresc, de fapt, pensiile și alocațiile. Florin Cîțu a dat vestea cea mare: “Toate vor creşte la începutul…”

0

Florin Cîțu a vorbit despre creșterea pensiilor și alocațiilor. Iată ce a spus prim-ministrul despre procentul de majorare a acestora!

Românii au primit vești extrem de bune din partea lui Florin Cîțu. Acesta a vorbit despre creșterea pensiilor și alocațiilor. Iată ce se va întâmpla în viitorul apropiat cu respectivele sume de bani.

Florin Cîțu a vorbit despre creșterea pensiilor și a alocațiilor
Florin Cîțu a declarat că îşi doreşte ca majorările de alocaţii şi de pensii să aibă loc la începutul fiecărui an, în funcţie de creşterile economice şi de inflaţia pe care România le înregistrează, potrivit Agerpres.Până acum, nu a fost stabilit un procent de majorare, însă Florin Cîțu a precizat că, aceste sume o să crească cu o formulă clară și transparentă ce o să fie bazată pe creșterea economică, inflație și mai mulți factori.

“Alocaţiile vor creşte la începutul anului 2022.La fel şi punctul de pensii. Toate vor creşte la începutul anului 2022 şi vor creşte, de acum încolo, la începutul anului.

Preferinţa mea este de a avea o formulă clară şi transparentă ca în fiecare an să crească cu un anumit procent, care să ţină cont de creşterea economică, de inflaţie şi aşa mai departe.

Nu vreau să folosim aceste chestii, şi creşterea alocaţiilor, şi creşterea pensiilor şi salariul minim pe economie, în scop politic.

Mie mi se pare că aici este un cinism de care PSD s-a folosit foarte mult în ultimii ani şi eu nu sunt de acord cu aşa ceva.”, a transmis Florin Cîțu.