Andreea Marin, făcută praf de fani. Gestul cu care i-a enervat la culme: “Sunt dezgustători”

Andreea Marin și-a dezamăgit fanii cu un gest care nu le-a păcut deloc. Ce a făcut Zâna Surprizelor?

Cei care o iubesc i-au mărturisit că au fost enervați la culme de acest detaliu.

Ironiile au curs lin după gestul prezentatoarei de televiziune.

Andreea Marin, ironizată de fani din cauza unui gest: ce i-a enervat pe internauți?

Andreea Marin a intrat în gura cârcotașilor.

Cunoscuta prezentatoare de televiziune a publicat o imagine pe Instagram în care apare alături de un brad de Crăciun. Unii dintre internauți au fost dezgustați de o alegere făcută de Zâna Surprizelor.

Deși este o imagine simplă, aceasta a stârnit deja un val de controverse. Vedeta a fost mereu o fire discretă, nu a intrat în scandaluri sau polemici, cu toate că nu puține au fost dățile în care românii au pus-o în colimator alături de Mihaela Rădulescu pe teme mai vechi. Iată că și de această dată bruneta a procedat la fel.

Vedeta a publicat recent o fotografie în care apare alături de un brad de Crăciun împodobit ca la carte. Aceasta le arăta fanilor că promovează supermarket-urile celebre din România, detaliu care i-a enervat la culme pe unii oameni.

”Cine mai vrea paid partnership with Auchan?/ Brazii din plastic sunt dezgustători”, au fost două dintre comentariile fanilor.

„Nu eram pregătită de o asemenea investiție. Pe partea tehnică nu mă pricep la nimic”
Cu siguranță moderatoarea a văzut cele scrise de câțiva urmăritori, dar nu a reacționat în niciun fel. Amintim că pe lângă proiectele în care este implicată, vedetei îi intră bani în conturi și din promovarea unor brand-uri și produse.