Andreea Esca a anunțat plecarea de la PRO TV. Decizia va întrista milioane de români. „Dacă am vorbit o chestie…”

Prezentatoarea la Pro TV, Andreea Esca a anunțat când va pleca de la puptriul știrilor și va părăsi televiziunea.

Andreea Esca a vorbit despre plecarea din televiune în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”, unde s-a aflat față în față cu Marius Manole.

Cu acest prilej, vedeta a spus când va renunța să mai prezinte știri și va pleca din televiziunea care a consacrat-o.„Eu cred că (rămâi – n. red.) până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune.

Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a spus vedeta ProTV.

De ce nu și-a făcut propria emisiune de televiziune
În acest context, Andreea Esca a relatat că la un moment dat a intenționat să-și facă propriul talk-show al său. S-a răzgândit, în scurtă vreme, deoarece realizarea unei astfel de emsiuni ar fi implicat renunțara la prezentarea știrilor.„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla.