Andreea Bălan și George s-au căsătorit civil. Ce nume va purta de azi frumoasa cântăreață. PRIMELE IMAGINI

0

Astăzi, în cadrul unei ceremonii pe care au organizat-o în secret, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil. Frumoasa cântăreață a radiat de fericire, iar alături i-au fost atât fiicele sale: Ella și Clara, mai mulți apropiați, printre care se numără și Andreea Antonescu, dar și nașii: Monica Davidescu și Aurelian Temișan. După ceremonie s-a aflat ce nume va purta de azi jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!”.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil astăzi

În cadrul unui interviu acordat chiar azi, Andreea Bălan a dezvăluit că nu a luat numele de familie al lui George Burcea. “Numele meu este marca înregistrată. Şi în buletin rămâne la fel”, a spus Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Primul mesaj pe care Andreea Bălan l-a transmis la scurt timp după încheierea ceremoniei civile a fost: “Un «DA» hotărât am spus azi cu iubire, încredere și fericire!!! ❤️[email protected]_burcea @ellaclara.official”. Ulterior, ea a mai postat l-a postat pe următorul: “Fericire si implinire alaturi de oamenii dragi noua?❤️” – desigur această postare a fost însoțită de mai multe poze de album realizate pe la Starea Civilă unde a avut loc fericitul eveniment.