Anca Turcașiu, anunț neașteptat la aproape un an de la divorț. Vedeta revine în lumina reflectoarelor: „După 20 de ani…”

Anca Turcașiu a luat o decizie neașteptată la aproape un an de la divorț, dar care i-a bucurat nespus pe fanii săi.

Vedeta a revine în lumina reflectoarelor și chiar a lansat primul său videoclip după mai bine de 20 de ani în care își povestește pe scurt viața.

Aca Țurcașiu a decis să pună piciorul în prag și să revină în atenția publicului cu ce știe ea mai bine, și anume să cânte. După ce a divor’at de medicul Cristian Georgescu, după un mariaj de peste 22 de ani,artista a hotărât să „dea reset” și să își continue cariera, dar și să își refacă viața, chiar și la 50 de ani.

Anca Turcașiu revine în atenția publicului, la un an de la divorț
Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Anca Turcașiu a mărturisit că a lansat, pentru prima oară după 20 de ani, un videclip, și nu la orice melodie, ci la una foarte specială pentru ea. „Vrea să dau reset”

este piesa prin care Anca își spune povestea vieții, despre cum s-a reinventat după divorț și cum își ia viața de la capăt, la 50 de ani.

„E primul videoclip după 20 de ani. M-am axat foarte mult pe teatru în ultimii ani și mi-era dor de muzica. Am lansat o nouă melodie ca să spun o povestea. Povestea mea. Da, vreau să dau reset. Vreau să schimb totul.