Anamaria Prodan, pregătită să se căsătorească după divorțul de Reghecampf: „Pot să aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers”

0

Sexy-impresara are mari planuri de viitor după ce divorțează de Laurențiu Reghecampf!

Când vrea vedeta să se căsătorească din nou?

Anamaria Prodan pare că trăiește cea mai bună perioadă din viața ei, chiar dacă se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, iar acest lucru este dovedit de toate activitățile sale din ultima perioadă.

A fost prezentă la mari evenimente în Dubai, acolo unde a și participat la o petrecere de proporții alături de prietenii ei buni, printre care și Cătălin Botezatu, iar postările sale de pe rețelele de socializare sunt din ce în ce mai provocatoare.
Se pregătește sexy-impresara de o nouă cucerire?

Anamaria Prodan, pregătită să se căsătorească după divorțul de Reghecampf
Căsnicia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a luat sfârșit, după 15 ani în care au împărțit bune și rele, anunțul fiind dat chiar de fostul antrenor al FCSB-ului care se pare că a depus deja actele de divorț.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan nu încetează o secundă să creadă în iubirea adevărată, astfel că este mai mult ca sigură că se va căsători în viitor cu un bărbat perfect, capabil să o facă să se simtă specială.
„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers.

Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani. Bărbatul perfect?
În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a mărturist Anamaria Prodan.

„Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală” ,a declarat impresara.