Anamaria Prodan, anunț surpriză. Nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut un anunț surpriză. Cu sigurnață vă gândiți că ar fi vorba despre împăcare, dar nu.

Momentan, impresara a mărturisit că nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf și de asemenea, nici primul termen nu a fost stabilit.

Se pare că Laurențiu Reghecampf a început să se distanțeze din ce în ce mai mult de fiul lui.

După o căsnicie frumoasă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să meargă pe drumuri diferite, imediat ce s-a aflat că antrenorul are o amantă. Impresara este profund dezamăgită de alegerile acestuia și a încercat să evite un scandal, dar a răbufnit și a spus lucrurilor pe nume.

În ceea ce privește divorțul cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut un anunț surpriză. Cu sigurnață vă gândiți că ar fi vorba despre împăcare, dar nu. Impresara a declarat că încă nu a divorțat de soțul ei și de asemenea, nici primul termen nu a fost stabilit.

„Îl iertam în lacrimi, explicându-i că tot ce se construiește în lumea asta este familia. Nu văd decât niște fotografii cu mine în presă pe care le are doar soțul meu și atât. Fotografiile lui cu amanta sunt jenante. Îl batjocorești sistematic pe acest copil. De doi ani nu mi-am luat avocat și am acceptat orice ordonanță. Este dorința femeii alături de el să facă pictoriale. El a amenințat multe persoane care au avut fotografii sau videoclipuri cu ea. L-am salvat să nu i se facă dosar penal. Bărbatul de care m-am îndrăgostit era matrița perfectă”, a adugat impresara.