Amenințări explicite cu moartea la adresa familiei lui Gheorghe Dincă și o farsă care a ajuns prea departe: ”Luiza și Alexandra sunt la mine” DEZVĂLUIRI

0

O femeie din Italia a transmis amenințări cu moartea familiei lui Gheorghe Dincă prin intermediul unei rețele de socializare. Un mesaj tulburător a fost postat, zilele trecute, pe o rețea de socializare. O femeia care s-a recomandat ”o avocată din Italia” i-a transmis lui Gheorghe Dincă să le dea procurorilor întreaga rețea din care face parte, altfel familia lui va avea de suferit.

Textul este scris într-o română stricată, amestecată cu cuvinte în italiană și cel mai probabil este o farsă. Una care a ajuns prea departe.

Femeia susține că ”oamenii ei” le-au găsit-o pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Ea spune că are legături cu mafia italiană și că are multă putere în Italia.

”Fata asta, aseară a fost găsită de oamenii mei din Italia, la p… Vreau să vă spun că dau de gol rețeaua din România. Știe foarte bine familia Dincă că fata e la mine – Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu (?!). Sunt o avocată care am zis că mă țin de cuvânt și am intrat în războiul ăsta și voi face eu lumină față de oamenii care fac parola (vorbă, trad. italiană n.r.) la televizor sau fac pe bani a două fete (?!).

Ce tot dracu’ vorbiți la televizor în fiecare zi și vă dați ca femeile vedete, voi nu știți foarte bine cu cine aveți de a face. Procurorii din România sunt cu frică în c… că eu am zis că le dovedesc dovezi clare (sic) că familia lui Dincă este complice. Aseară am vorbit cu familia lui Dincă și am spus clar dacă nu o să facă ce vreau eu (urmează un fragment în care persoana respectivă amenința explicit cu moartea familia Dincă și pe care nu-l vom reda n.r.)