„Am fost violata de 1716 ori pana sa implinesc 12 ani. Cand aveam 6 ani, am fost dusa la prima orgie intr-un castel”. Povestea femeii care a fost vanduta de propria mama unei retele de pedofili

Povestea Annekei Lucas este cutremurătoare. Femeia a fost vândută unor pedofili belgieni cand avea doar 6 ani, în anul 1969.

Aceasta a povestit că a fost violată de 1716 ori până la împlinirea vârstei de 12 ani.

Povestea Annekei Lucas este cutremuratoare
Povestea Annekei Lucas este cutremuratoare. Anneke Lucas ajuns să fie sclava sexuală pentru elita Europei.A fost violată de vedete, şefi de stat şi chiar şi de un membru al familiei regale.

„Cand eram doar o fetita, in tara mea natala, Belgia, am fost fortata sa fiu sclava sexuala. Mama mea m-a vandut si ma ducea unde eram solicitata. Seful acestei retele de pedofili

lucra intr-un cabinet ministerial. Clientii erau membri ai elitei. Pe multi dintre cei cu care am fost i-am recunoscut la televizor.

Fetele lor erau foarte cunoscute si nimeni dintre oamenii obisnuiti nu s-ar fi gandit ca sunt capabili de asa ceva. Am fost cu VIP-uri, cu sefi de stat si chiar cu un membru al unei familii regale.Era in anul 1969, aveam in jur de 6 ani. Atunci am fost dusa la prima orgie, intr-un castel. Am fost folosita pentru un ritual S&M.

Pe o scena joasa, cu o zgarda de caine in jurul gatului, am fost fortata sa mananc fecale umane. M-am simtit atat de umilita. Nu stiam ce sa fac ca sa-mi salvez sufletul. As fi preferat sa mor atunci.

In sala era o adunatura bizara, imbracati ca aristocratii sau ca hipiotii, fumau, se drogau si faceau sex. Singurii “curati”

erau chelnerii. Tremuram de frica. Imi auzeam vocea interioara cum tipa la toti acei adulti ca ceea ce fac este atat de gresit. Le spuneam in gand ca intr-o zi vor ajunge la puscarie.