Am 27 de ani și trăiesc cu trei bărbați. O să vă spun cum este.

0

Așa … Unele tinere doamne nu pot găsi nici măcar un bărbat obișnuit și trăiesc cu trei deodată! Fac totul în jurul casei. Gatesc, curat, curat si ordonat.

Și, în același timp, construind simultan trei tipuri de relații complet diferite cu fiecare dintre acești bărbați, încercând să-i mulțumim pe toți în același timp. Îți voi spune despre fiecare dintre ele separat … Cel mai lung sunt eu și Andrey. Mă simt calm și bine cu el, și în plus, sunt absolut mulțumit de tot – totul este bine și regulat într-o grămadă, iar seara poți să vorbești.

Al doilea în linie este Sasha. El petrece toată serile în jocuri, iar chemarea mea la o noapte este de cel puțin 1-2 ori pe săptămână. Există trei caracteristici foarte rare compatibile – este veselă, bună și, în același timp, foarte bărbătesc.

Vanya este noua mea dragoste. Împreună avem doar o jumătate de an, iar el este cel mai tânăr și mai experimentat dintre cei trei. Îmi iubește cu adevărat sanii. Majoritatea nopții pe care o petrec cu el, pentru că îmi place foarte mult.

Adevărul ne unește uneori cu Andrew și, uneori, chiar le las împreună.

Chiar dacă sunt foarte fericit că 3 bărbați mă fac fericiți dintr-o dată, sunt puțin obosit. Și, apropo, Andrei are 30 de ani și este soțul meu, Sasha are 4 ani și acesta este fiul nostru cel mai mare, Vanya are doar 3 luni și noaptea el plânge adesea …