Alexandra Măceșanu va fi înmormântată luni, în satul natal

ULTIMĂ ACTUALIZARE: Familia a decis anularea înmormântării, pentru ca rămășițele presupuse a fi ale Alexandrei să fie trimise în străinătate, în vederea realizării unei expertize internaționale.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Au trecut mai bine de 12 ore de la momentul când părinții Alexandrei Măceșanu au aflat confirmarea celui mai cumplit scenariu: fiica lor a fost ucisă. Acum, în stare de șoc, nu le mai rămâne decât să se pregătească de înmormântare.

În Dobrosloveni, satul natal al Alexandrei, este o durere apăsătoare. Parcă nimeni nu își poate reveni din șoc, însă cea mai mare suferință este a familiei adolescentei. După ce testele ADN au confirmat faptul că oasele din curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei, părinții fetei se pregătesc de înmormântare.

Potrivit RomâniaTV, părinții Alexandrei au trimis dis-de-dimineață niște vecini, pentru a fi săpată o groapă în cimitir. Fata va fi înmormântată luni, în satul natal. Până atunci, anchetatorii vor trimite familiei rămășițele Alexandrei, inclusiv pe cele prelevate drept probe, pentru expertiza de la INML.

Între timp, multe întrebări plutesc în jurul acestui caz. Sunt numeroși cei care arată spre golurile din anchetă și caută răspunsuri la niște detalii care se bat cap în cap. Cum de bijuteriile Alexandrei au supraviețuit arderii? De ce s-ar apuca Gheorghe Dincă să o ucidă și să o incinereze, știind că Poliția îi poate fi la poartă în orice clipă? De ce nu au fost descoperite urmele de sânge la primele percheziții? Și cum de a fost găsit telefonul fetei într-un parc extrem de tranzitat, la o săptămână de la pierderea aceluia?