ALERTA METEO! PROGNOZA METEO ANM sâmbătă, 4 septembrie 2021. Vreme mai rece decât ar fi normal pentru data din calendar! Unde va ploua sâmbătă?

0

PROGNOZA METEO ANM sâmbătă, 4 septembrie 2021. Iată cum va fi vremea sâmbătă la nivelul întregii țări și ce temperaturi se vor înregistra în București și în țară.

Primul weekend din luna septembrie începe cu vreme ceva mai rece decât ar fi normal pentru data din calendar. Iată unde se vor situa temperaturile maxime și cât de jos vor coborî minimele, dar și cum va fi vremea sâmbătă, 4 septembrie 2021.

PROGNOZA METEO ANM sâmbătă, 4 septembrie 2021. Vremea sâmbătă în principalele regiuni ale țării
PROGNOZA METEO ANM sâmbătă, 4 septembrie 2021.Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o zi de sâmbătă cu vreme destul de rece, în unele regiuni ale țării temperaturile fiind chiar mai mici decât normalul perioadei. Meteorologii au anunțat că în cursul zilei de sâmbătă, 4 septembrie 2021, vor mai fi înnorări temporare în special în nordul și nord-estul țării, acolo unde va mai putea ploua slab. În restul țării, vremea va fi în general frumoasă sâmbătă, cerul va fi variabil și doar izolat mai pot să apară ploi de scurtă durată.

PROGNOZA METEO ANM sâmbătă, 4 septembrie 2021. La nivelul întregii țări, vântul va sufla slab și moderat în cursul zilei de sâmbătă, cu intensificări în zonele montane înalte.

PROGNOZA METEO ANM pentru sâmbătă, 4 septembrie 2021, arată că temperaturile vor fi destul de mici pentru data din calendar. Astfel, maximele vor fi cuprinse între 15 și 17 grade în depresiuni și în partea de nord a Moldovei, în timp ce în Lunca Dunării va fi ceva mai cald, maxima fiind de 26-27 de grade.