Adrian Cernea, campion național de off road, a murit, după ce o viitură l-a surprins în timpul unei competiții. Colegul său a reușit să se salveze la timp

Pilotul de off road Adrian Cernea a murit, după ce a fost surprins de o viitură în timpul unui concurs din zona Slănic Moldova. Bărbatul se afla în mașină alături de colegul său, Alex Tache. Acesta din urmă s-a salvat în ultimul moment, însă pentru campionul național nu au mai fost șanse de scăpare.

O tragedie de proporții a avut loc astăzi în zona Slănic Moldova, în timpul unui concurs de off road. Competiția a fost oprită imediat, după ce o viitură l-a surprins de pilotul Adrian Cernea și pe colegul său Alex Tache în timp ce conduceau pe un drum inundat de ploi.

Capionul național Adrian Cernea a murit, după ce a fost luat de ape în timpul unui concurs
Mai multe echipaje de off road și de la ISU au intervenit la fața loclului, însă, din păcate, trupul pilotului Adrian Cernea a fost găsit fără viață câteva sute de metri în vale. Vestea că bărbatul, campion național la off road, a murit, a fost dată de către reprezentanții Federaţiei de Automobilism „Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea, a decedat astăzi, în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldova. Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinși de o viitură.