ADIO PANDEMIE! Valul 4 al pandemiei de coronavirus se va sfârși mai repede decât ne-am fi așteptat.

Sfârșitul valului patru al pandemiei de coronavirus este mai aproapte decât ne-am fi așteptat. Cercetătorul Octavian Juma a venit cu noi previziuni despre acest moment.

Cunoscutul om de știință Octavian Juma este de părere că valul patru al pandemiei va lua sfârșit în scurt timp, iar acest moment este tot mai aproape.

Valul 4 al pandemiei de coronavirus se va sfârși mai repede decât ne-am fi așteptat
Octavian Juma este de părere că valul patru va lua sfârșit, în România, la finalul lunii octombrie, cel mult jumătatea lunii noiembrie.”Asta presupune că numărul de oameni care se pot infecta în această perioadă este undeva la 25% – maxim 30% din populaţie.

Dacă cumva 50% din populaţie este vulnerabilă, atunci valul acesta mai poate să continue până la jumătatea lunii noiembrie. Avem patru săptămâni plus minus

două săptămâni, pentru că nu ştim exact unde este fundul abisului spre care ne îndreptăm acum. ”, a declarat cercetătorul Octavian Jurma.Situația epidemiologică din India s-ar putea repeta și în România
Octavian Juma este de părere că, în aceste momente, România se confruntă cu un scenariu similar celui din India, în care s-a putut constata o creștere drmatică a cazurilor de COVID-19.

”E posibil să vedem şi noi acum scenariul indian. În India valul Delta a avut de 4 ori mai multe cazuri la vârf decât valul precedent.