Adda, de urgenta la medic! Ce s-a intamplat…

0

Adda este una dintre cantaretele romance cu mare succes la public. Desi este o persoana celebra, problemele nu o ocolesc nici pe ea.

Iata ca a fost nevoita sa mearga la medic in plina pandemie de coronavirus.

Adda s-a confruntat ieri cu probleme serioase. Blondina a ajuns de urgenta la un cabinet medical.

Blondina a publicat pe contul de instagram un filmuleț care i-a speriat pe urmaritorii ei. Aflata in  masina, cu masca de protectie, Adda le-a transmis fanilor că a ajuns de urgență la medic. Din fericire nu ea a avut probleme, ci Bubu, catelusul familiei.

Patrupedul a avut probleme de sănătate, iar Adda a fost nevoită să-l ducă imediat la medicul veterinar, pentru a afla ce se întâmplă cu el. ”Sunt foarte supărată că Bubu nu se simte bine. A plâns toată noaptea. Nu înțelegem ce are. Am completat o cerere de urgență și am venit acum la veterinar. Noroc că am găsit un cabinet care încă ia urgențe. Sper să fie totul ok.”, a zis blondina.

La cateva ore de la prima postare, problemele s-au rezolvat si Addei i-a reaparut zambetul. Cantareata a postat noi imagini cu catelul si le-a transmis fanilor ca problemele s-au rezolvat partial si ca Bubu este intr-o stare mai buna.

”Bubulinu e mai bine. A primit două injecții și urmează să-i mai facem tratament acasă. Peste trei zile trebuie să mergem din nou la doctor. Mă bucur mult că a mâncat. Mulțumim pentru griji!”, este cea mai recenta declaratie a vedetei.

Adda este casatorita cu Catalin, alaturi de care participa si la o emisiune tv. Cei doi au un baietel, iar cantareata este extrem de implinita atat pe plan personal cat si pe plan profesional.