Acum are o familie fericită, însă povestea de viață a acestui bărbat e cutremurătoare. Mama lui l-a abandonat la naștere într-o toaletă publică: 33 de ani mai târziu adevărul a ieșit la iveală, dar a fost prea târziu..

Steve Hydes, acum în vârstă de 33 de ani, a fost abandonat la naștere într-o toaletă publică dintr-un aeroport de lângă Londra.

Când autoritățile l-au găsit avea aproximativ 10 zile și

era înfășurat într-un șal. Nimeni nu știa cine era copilul, de unde venise ori cine îl abandonase.Și-a găsit familia după 33 de ani
33 de ani mai târziu, Steve și-a găsit familia cu ajutorul unor specialiști în genealogie genetică și a anunțat vestea într-un mesaj

pe o rețea de socializare. Povestea lui a devenit rapid virală. „După 15 ani de căutări, sunt bucuros să vă anunț că mi-am găsit familia

biologică. Din păcate, mama mea nu mai trăiește, drept urmare nu voi afla niciodată ce s-a întâmplat în acea zi și mai ales de ce a ales să mă abandoneze. Nici tatăl meu biologic, nici frații mei nu știau de existența mea.

Vă dați seama că acesta e un subiect sensibil, pentru că dintr-o dată implică mai mulți oameni, însă vreau să vă mulțumesc pentru ajutorul

pe care mi l-ați acordat de-a lungul anilor. Din ce în ce mai mulți oameni își testează ADN-ul și sper ca povestea mea să ajute cumva la prevenirea altor cazuri de abandon pe viitor. Le mulțumesc tuturor celor implicați în acest caz și mai ales celor care m-au ajutat în această căutare”, a mărturisit Steve.

Tabloidul britanic The Sun amintește faptul că la vremea la care Steve a fost abandonat, în 1986, cazul a făcut furori în presă.

Toată lumea încerca să afle al cui este bebelușul, cu atât mai mult cu cât fusese abandonat într-o toaletă dintr-un aeroport, drept urmare ar fi putut avea orice naționalitate.