Acest preot din Constanța a fost chemat să boteze un bebeluș născut prematur și aflat pe moarte. „Copilul ăsta n-a pus gram de la naștere, are doar 500 de grame și totuși nu vrea să moară…” Părintele s-a apropiat atunci de bebeluș, a întins mâna și ceva uluitor s-a petrecut. „Dintr-o dată, şi-a întors capul spre mine şi..

0

Întâmplarea teribilă de care a avut parte un preot chemat să boteze un bebeluș născut prematur
Preotul Ioan Istrati a povestit pe pagina lui de Facebook un episod tulburător, care i-a marcat întreaga existență, nu doar în calitate de preot.

Intâmplarea s-a petrecut la o maternitate din Constanța, acolo unde a fost chemat să boteze un prunc care părea să nu mai apuce ziua de mâine.

După taina Botezului, ceva cu adevărat profund s-a întâmplat în salonul maternității.

UROTRIN
Ca să crească potența de 100 ori în 2 minute, notează rețeta
AFLAȚI MAI MULTE→
„Intr- o zi Ilinca, o asistentă minune care m-a moşit pe mine, tot neamul meu şi copiii mei, m-a chemat de urgenţă la maternitate să botez un copilaş născut la şase luni, prematur, care era pe moarte.

M-am dus cu inima cât un purice, şi după ce m-au blindat cu papuci, mască, ochelari, cască, am intrat pe tărâmul războiului dintre viaţă şi moarte. Zeci de bebeluşi născuţi la 5, 6 şi 7 luni, cu mii de fire

şi furtunaşe, se zbăteau să treacă de hotarul morţii. Unul era atât de mic, avea vreo 500 de grame cred, dar se scremea din toată fiinţa lui, încordându-şi mânuţele cât degetele mele mici.

Aşa plânge el, mi-a zis Ilinca.

CITEȘTE ȘI

Ca să crească potența de 100 ori în 2 minute, notează rețeta
Urotrin

Ciuperca unghiilor poate fi ucisă doar în 5 zile. Metoda de acasă

O adevărată bombă de slăbire. 1 porție este suficientă
FatFix

Am investit doar 250 de euro și acum sunt milionar
Bitcoin UP
Copilaşul bolnav, sub un kilogram, statea într-o măgăoaie electronică teribilă. Cu mănuşi l-am luat, plin de fire cum era, şi l-am botezat, udându-l cu apa sfințită. Apoi cu o linguriță microscopică l-am împartăşit cu un miligram în care era Hristos întreg, Împăratul veacurilor.

„Copilul ăsta n-a pus un gram de la naştere, are insuficienţă respiratorie gravă, şi totuşi nu vrea să moară”.Aşteaptă să intre in raiul Bisericii, am zis eu.