Acest copil amărât a cerșit toată ziua în fața unui supermarket din Iași, iar apoi a intrat în magazin. E emoționant ce a cumpărat din bănuții primiți. Toți oamenii au rămas înduioșați

Cazul unui copil trimis împreună cu frații lui la cerșit, în fața unui supermarket din Iași, a emoționat sute de persoane.

Cazul unui copil trimis împreună cu frații lui la cerșit, în fața unui supermarket din Iași, a emoționat sute de persoane.
Povestea băiatului a ajuns cunoscută după ce soția unui agent de pază al supermarket-ului a publicat întreaga poveste pe un grup de

Facebook.
Deși mulți se așteptau ca băiatul să intre în magazin să fure, la final, el i-a surprins cu gestul lui, iar din acest motiv foarte mulți oameni s-au oferit să-l ajute.“Buna ziua! As dori sa va povestesc o întâmplare deoarece stiu ca aici voi gasi sprijinul unor oameni minunați. Eu sunt Nicoleta, iar sotul meu se numeste Alex, dar aici nu este vorba despre noi,

Alex lucrează in securitate intr-unul din magazinele Kaufland. Intr-o zi a surprins pe cameră doi copilași cersind in fata magazinului, iar după ceva vreme au intrat in magazin, datoria sotului meu era sa ii urmărească cu suspiciunea ca ar putea fura dar se pare ca nu a fost asa.

Acei doi copii au intrat in magazin si cu bănuiți stransi intr-o zi întreagă in frig si-au cumparat doua cărți de colorat si un set de creioane.

Sotul meu s-a înduioșat văzând lucrul acesta si le-a mai cumparat si un penar. Astazi, au revenit iarăsi in frig pentru a cersi . Am reusit sa stau de vorba cu unul din ei .