Acest bebeluș s-a născut sănătos, dar a murit după doar 2 săptămâni de viață!Greșeala comisă de părinți și rude.:

O fetiţă de doar două săptămâni a murit după ce a luat herpes, spun medicii care cred că asta s-a întâmplat în urma unui sărut. Kelly Ineson şi Thomas Cummins erau în al nouălea cer când micuţa lor a venit pe lume, dar bucuria s-a transformat în durere în scurt timp. Acum mămica vrea să-i avertizeze şi pe restul oamenilor în legătură cu pericolele care există.

„Doctorii spun că, cel mai probabil, Kiara a primit virurul de la o persoană care a sărutat-o. Am fost mereu foarte atenţi şi nu am lăsat pe nimeni să se apropie de ea dacă nu se spălaseră pe mâini înainte. Am fost întrebaţi dacă am lăsat pe cineva cu herpes să se apropie de ea, dar nu am fi permis asta. Niciodată, nici în cele mai negre coşmaruri, nu mi-as fi imaginat că un sărut mi-ar fi putut omorî copilul şi nu vreau ca alţi părinţi să treacă prin asta”, a declarat Keşllşy conform mirror.co.uk.

În urmă cu 22 de ani şi-a dat fiul spre adopţie. Ulterior, s-a aflat că cei doi împart de ani buni acelaşi acoperiş

Uneori viaţa chiar e ca în filme, iar povestea de mai jos îţi va confirma acest lucru.
În octombrie 1985, Christine Tallady a adus pe lume un băieţel. Mamă singură, la acea vreme, s-a gândit că nu-şi poate creşte copilul, aşa că a decis să-l dea spre adopţie.

Când a semnat actele, tânăra a bifat opţiunea „dosar deschis”. Asta însemna că îşi lăsa datele şi îşi dădea acordul ca, în cazul în care copilul va dori vreodată să ştie cine este mama sa, să poată fi contactată.

În câteva săptămâni, băieţelul a fost înfiat. Părinţii adoptivi l-au botezat „Steve”.

Timpul a trecut şi, când a ajuns la vârsta de 18 ani, Steve a decis că este momentul să-şi caute mama naturală.

Băiatul a descoperit că mama sa naturală locuia foarte aproape de el. Imediat, a decis să-şi întrebe şeful dacă o cunoaşte, din întâmplare, pe o anume Christine Tallady.

„L-am întrebat: «Cunoşti vreo femeie pe care s-o cheme Christine Tallady?» Iar el mi-a răspuns: «O cheamă ca pe colega noastră de la Casă?»”, a povestit Steven.

Câteva minute mai târziu, un manager de la magazin s-a oferit să-l ajute şi i-a căutat adresa femeii de la Casă. S-a dovedit că ea era cea pe care o căuta… Ea era mama lui.

„Ne-am îmbrăţişat, am plâns, apoi ne-am aşezat la o masă şi pur şi simplu am început să vorbim”, a spus aceasta, citată de seattletimes.com.

Cei doi au decis să se cunoască mai bine şi să încerce să recupereze timpul pierdut.

Vezi povestea lor în materialul video de mai jos.