Accident mortal la ieșire din Timișoara. Trei mașini s-au izbit violent

Un accident rutier grav s-a petrecut la ieșirea din Timișoara spre Sag.

Din primele informații rezultă că au fost implicate trei autoturisme.

Accidentul s-a soldat cu victime. Din nefericire o persoană și-a pierdut viața.

Este vorba despre unul dintre cei mai mari chitariști ai țării.

Accident mortal la ieșire din Timișoara
Evenimentul rutier s-a petrecut sâmbătă după-amiază aproape de sensul giratoriu de la ieșirea din Timișoara, când unul dintre șoferi ar fi pătruns pe contrasens.

În urma impactului deosebit de violent, una dintre mașini a fost aruncată pe câmp, iar cealaltă pe marginea drumului. O altă mașină a fost implicată după ce una dintre cele două a ricoșat și a lovit-o în plin.

Toate cele trei autoturisme au suferit pagube însemnate, dar cel mai important este că un om a murit, iar doi sunt răniți.

Ambulanța, pompierii și polițiștii au ajuns de urgență la locul accidentului. Pe șosea, pe o porțiune mare erau împrăștiate bucăți din cele trei autoturisme implicate în evenimentul rutier.

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au fost sesizați să intervină la un accident petrecut pe DN 59 – Calea Șagului, în care au fost implicate 3 autoturisme, în care se aflau 4 persoane.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a condus un autoturism pe DN 59, dinspre localitatea Șag înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 22 de ani, care circula regulamentar, a transmis IPJ Timiș pentru opiniatimisoarei.ro.