ACCES DIRECT RENUNŢĂ LA TELENOVELA VULPIŢA ŞI VIOREL!

Serialul de la Acces Direct, de pe Antena 1, cu Mirela Vaida gazdă, a fost catalogat drept „Un spectacol al degradării umane”, potrivit membrei CNA, Doina Rusu.

În ultimele patru luni, serialul a fost dirijat de Mirela Vaida cea care „storcea”, zilnic, povești de la cei doi protagoniști.

Povești din care nu lipseau detalii (cu întrebările de rigoare ale moderatoarei) din viața personală intimă a celor doi soți (relații extraconjugale ale Vupliței , relațiile dintre Vulpiță și socră și multe altele), scrie Pagina de Media.

Până acum, a luat două amenzi. Una de 100.000 și una de 10.000. Apoi, s-a ales cu o somație. Adică o atenționare. Această atenționare a fost cea care a făcut-o pe Mirela Vaida să răbufnească.

Mirela Vaida, la Acces direct, către CNA:

„Faptul că dați somație pentru că eu îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră, dar mi se pare exagerați. Vă spun cu toată asumarea, eu, nu Acces Direct, nu Antena 1, sunt revoltată pentru că este o realitate pe care nu o vedeți.

Credeți că dacă îmi dați o somație se schimbă România? Nu se schimbă și nu o să se schimbe nici de mâine încolo. Nu vor avea copiii tablete să facă școală online.

Vă înțeleg că nu vă place, dar nici nu faceți astfel de afirmații și nu faceți abuz de funcția pe care o aveți pentru că nu faceți bine.

Puteți închide un subiect, o emisiune, plec eu, mă dă afară, dar ceea ce faceți nu schimbă realitatea din România.

O să se termine….

O să se termine și Vulpița, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri, dar în orice caz eu cred că ce s-a întâmplat în acestă emisiune cu ei doi nu a fost rău, a fost un pas pentru ei.
Eu nu încurajez astfel de comportamente și de atitudini, dar rolul meu aici e să fac o emisiune.

Rolul dumneavoastră acolo, înteleg, e să fiți instanță morală. Bine, fiți dumneavoastră instanță morală, dar lăsați-mă pe mine să spun realitatea din România.

Realitatea este că mulți copii din România mor de foame și n-au cu ce să se spele. Mai dați-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu pentru care muncesc”

, a conchis realizatoarea.