Mirela Vaida și-a spus varianta în scandalul pornit de Emily Burghelea

Mirela Vaida a început emisiunea de astăzi în forță, deși nu mai are asistentă tv.

Ieri, Emily Burghelea și-a dat demisia și a plâns într-un live pe Instagram, după ce a mărturisit că Vulpița este bătută și toți colegii de la Antena 1 știu, dar ignoră acest lucru.

O fată nebună la care am ținut din tot sufletul

Mirela Vaida a descris-o la începutul emisiunii pe Emily ca fiind o fată nebună la care a ținut din tot sufletul, dar care face prostii ca orice om la tinerețe.

Emily a încercat din emisiune anterioară să facă adevărul public, dar prezentatoarea Acces Direct nu a lăsat-o, pe motivu că emisiunea se termină.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec.

A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot…Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily la finalul emisiunii.

Mirela Vaida l-a lăsat pe Viorel să povestească tot ce s-a petrecut în weekendul trecut și de ce Emily a fost dată afară de fapt de la Acces Direct. Prezentatoarea a pus accent pe o greșeală imensă pe care ar fi făcut-o asistenta ei în weekendul care a trecut.

„Ce s-a întâmplat în căpșorul ei de 21 de ani ea știe, sper să nu regrete. Ce s-a întâmplat cu Emily ieri? De ce a avut această izbucnire. O să vă spună cei doi. Pentru că Emily a făcut ceva ce nu trebuie să facă în acest weekend.

Nu e deontologic, nu e profesional. A încălcat niște reguli. Ea și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu mizerie într-o echipă care a iubit-o foarte mult pe această fată. A făcut un gest necugetat și când și-a dat seama că va fi trasă la răspundere, a făcut o scenetă de adio. Pe teatru e foarte bună.”, a povestit Mirela Vaida.

Viorel este cel care a povestit tot ce s-a întâmplat, cu lux de amănunte, iar Veronica a început să plângă de rușine.