A născut Adela Popescu! Prima imagine cu toţi trei şi declaraţiile celor doi părinţi

Adela Popescu a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, cu o greutate de 3.430 kg şi înălţimea de 51 cm, relatează Cancan. E şi soţul ei, Radu Vâlac, nu au hotărât încă ce nume va primi cel de-al doilea copil.

Vedeta a publicat o imagine cu ea din salonul de spital şi, deşi obnosită, fericirea se citeşte pe chiul ei.

„Gataaaaaa! Uraaaa! Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieşit din sală, după cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai bună nu am, dar sper că simţiţi şi voi fericirea nemăsurată pe care o simt eu că „flăţiolul” e bine, sănătos, voios şi mâncăcios.

Vă pupăm toţi patru!”, a scris Adela pe pagina ei de Instagram.

Radu a împărtăşit şi el cu fanii o imagine în care apare alături de soţia lui lângă pătuţul bebeluşului, dar încă nu a dezvăluit chipul celui mai nou membru al familiei.

„După ce că este epuizată, frumoasă şi superbă, mă mai şi sprijin pe ea de emoţii!”, a scris el.

Adela Popescu este foarte fericită deoarece duminică, 9 decembrie, a devenit mămică pentru a doua oară. Adela Popescu a anunțat luni, 10 decembrie, pe rețelele de socializare că a născut, iar prietenii virtuali i-au scris imediat mesaje de fericitare.

„S-a născut ieri dimineață la 10:16. Alexandru a fost la 11:06. E frumușel ca tatăl. Am mai primit și câteva remarci, cum că ar semăna și cu mama. Personal mi se pare că seamănă cu bunica lui Radu. Cred că va avea ochii albaștri. I-a adus și frățiorul o jucărie.

A fost un sfat pe care l-am primit de la psihologi, să primească un cadou de la frățior. Sunt foarte bine, mă bucur că am reușit să mă chinui atât. Cred că mai stau o zi-două în maternitate”, a declarat ea pentru ProTv.

ADELA POPESCU NU E PRIMA SOȚIE A LUI RADU VÂLCAN! STARUL TV A MAI FOST CĂSĂTORIT CU O FEMEIE FRUMOASĂ ȘI CELEBRĂ

 

Adela Popescu nu e prima soție a lui Radu Vâlcan. Starul TV a mai fost căsătorit, la începuturile activității sale în showbiz. Era vorba despre o femeie de afaceri, Tereza, iar relația lor s-a desfășurat la începutul anilor 2000.

Adela Popescu nu e prima soție a lui Radu Vâlcan. Starul TV a mai fost căsătorit, la începuturile activității sale în showbiz. Era vorba despre o femeie de afaceri, Tereza, iar relația lor s-a desfășurat la începutul anilor 2000. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

S-au iubit mult și au incercat sa formeze o familie fericită, dar destinul nu a fost de partea lor. Radu si Tereza aveau multe afinități, iar in cei patru ani de căsnicie fiecare și-a pus amprenta în dezvoltarea celuilalt.

Cu toate acestea, cei doi au ajuns în fața instanței – în 2007 – pentru a divorta de comun acord. Tereza a pastrat numele, iar bunurile pe care le aveau au fost împărțite în urma unei înțelegeri. Peste câțiva ani, în 2010, Tereza Vâlcan s-a recăsătorit, eveniment petrecut în mare secret. Soțul ei, grecul Dimitris Tramakas este directorul unei companii de advertising din Romania, iar blonda a dorit ca ceremonia să se petreacă în cadru foarte restrâns.

Radu Vâlcan, despre primul mariaj: „M-am însurat pentru că mi se părea cool“

Radu Vâlcan spune că despărțirea dintre el și Tereza nu a avut ca punct de pornire vreo greșeală a unuia sau a altuia. ”Așa a fost să fie”, spune el.

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“, a declarat Radu Vâlcan atunci când a fost întrebat despre prima sa căsnicie.

Tereza, fosta soție a lui Radu Vâlcan