A MURIT rapperul gorjean Mecanicu’ a DECEDAT în Anglia. Decesul tânărului a îndurerat zeci de suflete: “Ne făceam planuri pentru sărbători”

Cunoscutul rapper Daniel Cătălin Rizan a încetat din viață în Anglia. Tânărul din Rovinari locuia în Barnsley, un oraș aflat în regiunea Yorkshire, de mai mult timp. Vestea cutremurătoare a fost dată chiar de către familia lui.

Plecarea acestuia dintre noi a îndoliat zeci de persoane, astfel că toți cei care l-au cunoscut au inima împietrită de durere în aceste momente.

Veste extrem de tristă pentru cei care l-au cunoscut pe rapperul jorjean Mecanicu’. Îndrăgitul Daniel Cătălin Rizan a încetat din viață în Anglia, acolo unde era stabilit de mai mult timp. Din primele informații oferite de către Primăria Rovinari, Daniel a încetat din viață duminică, 31 octombrie, însă nu se cunosc încă cauzele decesului. Toți apropiații sunt în stare de șoc și nimeni nu înțelege

ce s-a întâmplat. Mai mult decât atât, s-a spus despre el că era un tânăr foarte calm și niciodată nu se implica în scandaluri.

Decesul acestuia a adus mult durere în sufletele celor apropiați
De patru zile, familia și toți cei care l-au cunoscut, sunt împietriți de durere și încă cred că trăiesc un coșmar și că Daniel o să se întoarcă la ei cu zâmbetul pe buze, așa cum i-a obișnuit. Din nefericire, aceste lucruri nu mai sunt posibilie,

astfel că mesajele încărcate cu suferință curg pe contul de socializare al tânărului rapper.