A murit Benone Sinulescu! De ce s-a stins din viață artistul de 84 de ani

Amurit Benone Sinulescu. Marele artist s-a stins din viață, joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani.

Potrivit primelor informații, regretatul cântăreț și-a dat ultima suflare la spital, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate.

Familia și apropiații lui sunt acum în stare de șoc.

A murit Benone Sinulescu. Îndrăgitul cântăreț s-a ridicat la Ceruri joi, 18 noiembrie 2021, la 84 de ani. El a pierdut lupta cu o pneumonie care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate. Marele astist se afla internat în spital de duminică, iar, din păcate, starea sa s-a înrăutăţit continuu. El a decedat joi, în jurul orelor 14:00.

În vară, artistul de muzică populară a mai trecut printr-o mare cumpănă. La începutul lui iulie, a fost găsit inconștient, căzut în casă. Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, spunea atunci că familia cântărețului a decis ca acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

Potrivit impresarului, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă rămas izolat în pandemie și fără acces la medicul specialist, situația s-a agravat.

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final’ al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,’ a declarat Ionuț Pavel pentru TVR.