A fost creat patul multifuncțional, în care vrei să-ți petreci toată ziua. Impresionant!

0

Fiecare om visează să aibă un super pat, de pe care nu ar mai vrea să se ridice. Și cine s-ar fi gândit că un asemenea culcuș multifuncțional deja există?!

Recent a apărut un pat-minune modular în comerț, care nu doar arată grozav, dar și include diverse caracteristici constructive geniale.

Cel care se va întinde măcar o dată pe el, nu va mai dori să se ridice nici pentru o clipă.

Recent pe piața asiatică a apărut un pat-minune modular, multifuncțional, foarte neobișnuit. El este dotat cu o sumedenie de funcții confortabile și se adaptează exclusiv la nevoile proprietarului său.

Acest pat nu este doar un loc excelent pentru odihnă și somn, ci și un asistent minunat. El este dotat cu câteva prize și porturi USB. De aceea, de acum nu mai este nevoie să mergeți departe, ca să vă încărcați gadget-urile. De asemenea, în pat sunt încorporate difuzoare, ceea ce înseamnă că puteți să redați muzica de pe telefon, fără să vă ridicați din pat și obținând simultan un sunet minunat.

Patul-minune este dotat cu o măsuță pentru laptop.

În pat a fost încorporat un fotoliu de masaj — special pentru cei care iubesc să se relaxeze. Iar dacă trebuie să lucrați puțin, masa incorporată pentru laptop va rezolva ușor această problemă. Și pentru aceasta nu trebuie neapărat să vă ridicați din așternutul cald.

Patul-minune are multe spații pentru păstrarea diferitor lucruri.

De asemenea, patul-minune are multe spații de depozitare. Sub carcasa de lemn se află un spațiu special pentru pilote și perne. Pe lângă acesta, în pat este incorporată o nișă pentru cearceafuri. Iar pe rafturile laterale este confortabil să păstrați cărțile preferate. Apropo, pe unul dintre aceste rafturi este montat un seif, în care puteți să ascundeți toate obiectele valoroase.

Având în vedere că patul este modular, clientul poate să aleagă singur compartimentele lui, astfel încât să corespundă necesităților sale. De asemenea, el poate să aleagă culoarea și tipul tapițeriei: de la țesătură până la piele ecologică.

Prețul patului-minune este de 500-1000$.

Patul-minune costă de la 500$ până la 1000$ — în funcție de dimensiunea saltelei alese și numărul opțiunilor.

Dar înainte să comandați o asemenea mobilă, trebuie să luați în considerație faptul că aceste modele au fost create pentru piața asiatică, unde înălțimea medie a oamenilor este mai mică decât în multe alte țări ale lumii. De aceea, lungimea unei saltele mici este de doar 1.5 metri, iar varianta mai mare — de 1.8 metri.

Patul modular multifuncțional este într-adevăr impresionant. Exploatarea lui este foarte confortabilă. Iar dacă doriți ceva mai extravagant, există multe alte variante neobișnuite de paturi.

V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l prietenilor voștri!